Mijn naam is Janna Hagen. Na enkele creatieve en  kunstzinnige uitspattingen heb ik mijn hart verloren aan de kunst van het mozaïeken. Van hobby uitgegroeid naar passie. Vanaf 2010 geef ik mozaïek Workshops. Eerst partime in een kleine studio aan huis, vanaf 2012 in de mozaïekwinkel in Amsterdam en vanaf februari 2023 in Naarden.

Lagarto is het spaanse woord voor hagedis. Ik heb gekozen voor deze naam omdat mijn mozaïek avontuur begonnen is bij de prachtige hagedis van Antonio Gaudi bij de ingang van Parc Güell in Barcelona. Mijn atelier/Webwinkel is gevestigd aan de Amsterdamsestraatweg 31 B te Naarden. Hét adres voor Workshops, creatieve kinder- en vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes, afdelingsuitjes, familiedag/reünie, gereedschap, glas, tegels en prachtige handgemaakte cadeaus. Natuurlijk doe ik restauraties en maak ook mozaïek in opdracht . Je kan iets moois voor jezelf laten maken, maar ook een origineel werk om bijvoorbeeld een (gezamenlijk) cadeau te geven bij een verjaardag, huwelijk, of afscheid van een collega. Denk ook eens aan een kraamcadeau. Bijvoorbeeld een mozaïekwerk naar het ontwerp van een geboortekaartje. 

Als je interesse hebt, dan hoor ik dat graag. Bel, mail of gebruik het contactformulier

In de Webshop vind je alles wat er te koop is op mozaïekgebied, zoals keramiek tegels, glas, decoratiestenen, mozaïekgereedschap, voegmiddel, verschillende soorten lijm en nog veel meer. 

Mozaïek Lagarto is gespecialiseerd in Mozaïek-Doe-Het-Zelf-Pakketten. Wij ontwerpen en produceren alle pakketten in eigen beheer. Al onze mozaïekpakketten zijn voorzien van een duidelijke voorbeeldfoto en stap-voor-stap werkbeschrijving. We gebruiken voor onze mozaïekpakketten de mooiste materialen van glas en keramiek. 

© 2017 - 2024 Mozaiek Lagarto | sitemap | rss