Mozaiekpakket 39 Vogelbadje Groen-Rood-Oranje

Artikelnummer: 039
Vorige Artikel 37 van 57 Volgende
€ 32,50 (inclusief btw)

Vogelbadje Volare
In de zomer zijn de vogels op zoek naar een plekje om even af te koelen. Even badderen is dan natuurlijk heerlijk. Ze kunnen dan ook gelijk wat drinken. In de winter kan dit vogelbad weer dienst doen als voederbak. Er is dan weinig voedsel beschikbaar. Door een voederbak te plaatsen helpt u ze een beetje de winter door.

Afmetingen en materiaal
Dit vogelbad heeft een diameter van ca. 22 centimeter. Hij is met name geschikt voor de kleinste vogeltjes. Het bad en het onderstel zijn gemaakt van metaal. Het metaal heeft een verouderde uitstraling, waardoor het vogelbad perfect past in een landelijke tuin. Met onderstel en al is het vogelbad ongeveer 8,5 centimeter hoog.

Schoonmaken en locatie
Het is wel van belang dat u een vogelbad af en toe even reinigt. Dit om ophoping van bacteriën te voorkomen. Ook wanneer het vogelbad dienst doet als voederbak is het zeker aan te raden om hem af en toe schoon te maken. Op oude etensresten kan ongedierte af komen. Wat betreft de locatie kunt u een vogelbadje het beste op een beschutte locatie plaatsen. Hier blijft het water lekker koel.

Om dit vogelbadje te maken heb je een wieltjestang nodig. 

Gewicht
0,35 Kg

Lengte
22 cm

Breedte
22 cm

Hoogte
8,5 cm

© 2017 - 2022 Mozaiek Lagarto | sitemap | rss