Overige Mozaïek Feestjes

Vier je feestje eens op een andere manier. Van elke gelegenheid maak je een creatief mozaïek feestje. Lekker kletsen met elkaar en ondertussen een kunstwerk maken.

Voorbeelden:

Vrijgezellenfeestje

Maak een gezamenlijk werkstuk voor het aanstaande bruidspaar of maak een individueel werkstuk. 

Wil je er een hapje of drankje bij of willen jullie de creatieve middag combineren met een etentje in één van de vele geweldige restaurants in de Spaarndammerstraat. Allemaal mogelijk. Voor groepen vanaf 10 personen gelden andere tarieven dan voor reguliere Workshops. Omdat een vrijgezellenfeestje meestal doorgaat na de mozaïekmiddag is het mogelijk om het werk achter te laten. Wij zullen het dan voegen en poetsen. Het werk kan dan in overleg later opgehaald worden. 

Maximaal 16 personen

 

Verjaardag / Familiedag

Vier je verjaardag bij Mozaïek Lagarto en maak er een onvergetelijk creatief feestje van waar nog lang over nagepraat zal worden inclusief als herinnering een mooi werkstuk. 

Wil je er een hapje of drankje bij of willen jullie de creatieve middag combineren of afsluiten met een etentje in één van de vele geweldige restaurants in de Spaarndammerstraat. Allemaal mogelijk. Voor groepen vanaf 10 personen gelden andere tarieven dan voor reguliere Workshops. Natuurlijk kunnen wij het mozaïekwerk voegen en poetsen waarna het werk in overleg opgehaald kan worden. 

Ga je een feestje organiseren, neem dan vrijblijvend contact op:

© 2017 - 2022 Mozaiek Lagarto | sitemap | rss