Creatief Kinderpartijtje

Je verjaardag vieren met je vrienden en vriendinnen bij Mozaïek Lagarto. Dat is pas feest! Vanaf 9 jaar kun je bij ons je verjaardag vieren.

Er zijn 3 mogelijkheden:

  • Kinderfeestje Standaard

We ontvangen jou en je vrienden/vriendinnen met limonade en lekkers en een extraatje voor de jarige. Na een korte kennismaking en uitleg ga je een mooi schilderijtje maken (20x20 cm). Zie de voorbeelden op de foto. Deze voorbeelden zijn maar een idee. Natuurllijk mag je je eigen schilderijtje maken met verschillende materialen. De lijm moet goed drogen dus het werk kan niet meteen gevoegd worden. Dat kan je de volgende dag doen dus krijg je van ons voegmiddel mee. Het is niet moeilijk om thuis te doen. Wij laten precies zien hoe dat moet. 

De middag duurt ongeveer 2 uur. De kosten bedragen € 17,50per kind. Vanaf 8 kinderen. 

Aanmelden

  • Kinderfeestje Luxe

We ontvangen jou en je vrienden/vriendinnen met limonade en lekkers en een extraatje voor de jarige. Na een korte kennismaking en uitleg kun je een keuze maken uit onze dierentuin pakketten. Zie de voorbeelden op de foto. Deze leuke dieren zijn ongeveer 26 cm groot.  De lijm moet goed drogen dus het werk kan niet meteen gevoegd worden. Dat kan je de volgende dag doen dus krijg je van ons voegmiddel mee. Het is niet moeilijk om thuis te doen. Wij laten precies zien hoe dat moet. 

De middag duurt ongeveer 2 uur. De kosten bedragen € 22,50 per kind. Vanaf 8 kinderen

Aanmelden

  • Kinderfeestje Thuis

Wil je liever je verjaardag thuis vieren maar wel graag mozaïeken dan hebben we leuke kant en klare doe-het-zelf-mozaïekpakketten vanaf € 8,50. Elk pakket is compleet met voorbeeldfoto en duidelijke werkbeschrijving. Je hebt geen gereedschap nodig.  Klik hier om alle mozaïekpakketten te bekijken die geschikt zijn voor kinderen. Je kan de pakketten online bestellen of gewoon in onze  winkel kopen.

 

© 2017 - 2022 Mozaiek Lagarto | sitemap | rss