Mozaiekpakket 14 Windmolen Caroussel

Artikelnummer: 014
Vorige Artikel 8 van 57 Volgende
€ 185,00 (inclusief btw)

Naast onze windmolen Eolica, is er nu een tweede windmolen: De Caroussel.  Deze vrolijke en hoge windmolen is ideaal om te gebruiken in een border of naast een hek, omdat hij hoog op zijn stok staat. Hij heeft een hoogte van maar liefst 206 cm, waardoor hij goed opvalt en veel wind vangt. De bloemen draaien afzonderlijk van elkaar, waardoor het niet uitmaakt van welke kant de wind komt; van alle kanten is deze windmolen mooi om te zien. De bloemen kunnen ook in zijn geheel draaien, waardoor hij altijd optimaal in de wind staat. De windmolen is gemaakt van degelijk metaal en staat op een stevige zwarte stok, die met de voet op elke plek in de grond gezet kan worden. Deze tuinsteker wordt als bouwpakket geleverd, met duidelijke handleiding. Lengte: 51 cm, Breedte: 25 cm, Hoogte: 206 cm.

De windmolen wordt gemozaïekt met Tiffanyglas in 3 mooie heldere kleuren. Deze kleuren komen terug in de bladen van metaal. Versierd met bloemen van Tiffany glas en spiegeltjes in bijpassende kleuren. Voor dit pakket heb je een wieltjestang nodig. 

Wij adviseren bij harde wind de windmolen van zijn stok te halen, of neer te leggen om schade te voorkomen. Ook is het verstandig de steker te voorzien van een druppel (metaal) lijm wanneer je deze in elkaar draait. Door veel kracht van de wind kan er namelijk uiteindelijk speling ontstaan bij het schroefdraad van de steker. Door de lijm maak je er één stevige steker van.

Bekijk hieronder het filmpje van de draaiende Caroussel.

Gewicht
5 Kg

Lengte
51 cm

Breedte
25 cm

Hoogte
206 cm

© 2017 - 2022 Mozaiek Lagarto | sitemap | rss